Когато ви обгърне скръбта от загубата на близък човек, ние сме до вас в трудния момент!

С уважение и подкрепа в последното земно пътуване на обичания от вас човек и съпричастни към Вашата тъга ние ще се погрижим професионално за цялостната организация и обслужване на погребението или кремацията – от подготовката на смъртен акт и оформянето на нужната документация, до транспортиране, пренасяне и товарене.

ТРАУРНИ ОБРЕДИ АУРА предлага специализиран транспорт – линейка със специален режим на движение и нужното оборудване. Предлагаме пълно съдействие при транспортиране от чужбина на ковид болни и починали. За удобство при поръчка на допълнителни услуги от и за чужбина плащането може да бъде извършено с PayPal.

Доверете се на ТРАУРНИ ОБРЕДИ АУРА – ВАРНА за траурния обред и поклонение! Ще се свържем с лекар за да получите потвърждение за смърт, свещеник и гробищната администрация. Можете да разчитате на нашите служители за цялостната организация – уреждане на гробищно място, цветя и венци, ковчези, кетъринг с подавки, траурни аксесоари и др. Предлагаме също – почистване и поддръжка на гроб.