ТРАУРНИ ОБРЕДИ АУРА – ВАРНА РАБОТИ ДЕНОНОЩНО ЗА ВАС!

При нас ще получите коректно отношение, компетентна информация и качествено професионално обслужване! Обадете се в ТРАУРНИ ОБРЕДИ АУРА – ВАРНА. Ние работим денонощно, ще ви помогнем и можем да се погрижим вместо вас за цялостното уреждане на траурната церемония по погребението или кремацията на вашия близък. 

Специализиран транспорт

Линейка със специален режим на движение и пълно оборудване. Пълно съдействие при транспортиране от чужбина на ковид болни и починали.

Катафалка

Предлагаме Ви транспортна услуга с луксозна катафалка. Лимузината е оборудвана с всичко необходимо за транспортиране на починалия човек.

Панахида

Ние ще се погрижим за всеки детайл свързан с организацията на панахидата. Ще осигурим – свещенник, вино, погача, подавки за помена, траурни ленти и др.

Траурни аксесоари

За Ваше удобство изберете по каталог: ковчег, драперия, кръст, урна, венци, свещи, некролози, подавки за панахида и др. Виж всички каталози

Кремация

Траурен ритуал в крематориум, избор на урна с възможност да бъде поставена в специална ниша или гроб, или да бъде предоставена близките на покойника.

Паметници

Предлагаме изработка на надгробни паметници и плочи. Богат избор на модели от мрамор, гранит, мозайка и други материали.